Onderhoud

Iedere tuin behoeft onderhoud voor jarenlang plezier. Een onderhoudsplan is de beste garantie voor de juiste aandacht voor uw tuin op het juiste moment. Er is immers zoveel te doen in een tuin: mesten, snoeien,  bestrijden van onkruid, (her) planten,  scheren van hagen, onderhoud van vijvers, zwembaden en terrassen.

Een weloverwogen en professioneel opgesteld onderhoudsplan garandeert dat uw tuin zich het hele jaar door van zijn beste kant laat zien. Sommige mensen zijn graag zelf in hun tuin bezig; anderen laten (een deel van) het werk liever over aan een professionele hovenier. Bepaalde taken kunnen voor een optimale groei van de tuin beter altijd in handen worden gegeven van de professionele hovenier.

Dirne Leeftuinen biedt aan particulieren en bedrijven aantrekkelijke contracten voor periodiek onderhoud (bv. wekelijks of maandelijks) of seizoensgebonden onderhoud maar kan ook worden ingezet voor incidenteel onderhoud. Voor welke onderhoudswerkzaamheden of contractvorm u ook kiest, u zult niet teleurgesteld zijn in onze passie voor uw tuin.

Voor meer informatie klik hier.